Welkom op de site van amusementsorkest

The Flyers

Wie zijn The Flyers?

Het orkest is spontaan voortgekomen uit een dweilorkest, dat in 1982 werd opgericht bij de PTT Post in Nijmegen. Enkele muzikanten onder de PTT'ers vonden het leuk om tijdens de recepties van jubilarissen, hun collegae 'PTT'ers' muzikaal in het zonnetje te zetten.
Dit gezelschap begon steeds meer allure te krijgen. Door enthousiasme van de leden en niet te vergeten hun bestuur, is dit orkest, inmiddels een vereniging, in de loop der jaren uitgegroeid naar een volwaardig amusementsorkest van ongeveer 20 muzikanten.

Het repertoire is makkelijk in het gehoor liggende muziek uit de Top 40, maar ook van Frans Bauer, LUV, de Sjonnies, Blues Brothers, James Last, Abba en Billy Vaughn etc. De Volksmuziek wordt niet vergeten. Hierbij moet u denken aan Zuid Amerikaans, Tsjechische en de Egerlander muziek van Ernst Mosch. Glenn Miller ontbreekt zeer zeker niet.
U ziet het The Flyers zijn bijna van alle markten thuis en u hoeft daarbij niet stil te zitten en kunt op de klanken van een wals, tango of een ander ritme uw danskunsten tonen.

Amusementsorkest The Flyers is graag onder de mensen die van muziek houden en is bereid uw evenement, door middel van muziek muzikaal een extra dimensie te geven.
Vreugde en altijd goed geluimde muzikanten, zijn de belangrijkste ingrediŽnten van The Flyers, die bij ieder muzikaal treffen steeds weer de juiste sound weten te vinden.

Wij repeteren elke woensdagavond van 19.45u tot 21.45u in het Clubgebouw RKSV Brakkenstein (sportpark) Heemraadstraat 9, Nijmegen.